•  Fraktfritt vid köp över 2000 kr
  •  Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
  •  Brett sortiment
  •  Konkurrenskraftiga priser

Fråga oss gärna 0498 - 770661

Välja rätt Kasse med tryck!

Att välja rätt kasse till sin verksamhet är viktigt, kassen skall återspegla det intryck ni vill ge.
Era kunder har gjort ett aktivt val att handla hos just er och vill oftast visa det på vägen hem - med eget tryck på kassen blir era kunder vandrande reklampelare för er!

Innan ett beslut om vilken kasse med tryck som passar just er ska bestämmas är det bra att ta ställning till nedanstsående 4 punkter.

Vilken storlek?
Fundera igenom vad som ska få plats i kassen. Tänk även på att lämna lite utrymme till luft så att kassen inte blir sprängfylld med de tänkta varorna. Vi anger alla våra mått enligt formeln: Bredd x Djup x Höjd.

 

Hur många?
Olika slags kassar kräver olika antal när det gäller tryck.
Plastkassar kräver t.ex. minst 5.000-10.000 kassar beroende på modell och storlek.
Papperskassar, lyxkassar och tygkassar går däremot att få i mindre antal, från ca 250st. Dock ska man ha i minne att oavsett modell så blir priserna lägre ju fler kassar man beställer.
Men även om priset per kasse blir billgare ju fler man beställer så måste man även ta hänsyn till hur mycket plats det finns för att lagerhålla kassarna. Vi brukar däför rekommendera att en beställning ska grunda sig i en beräkning av hur många kassar som kan tänkas behövas inom de närmaste 12-24 månaderna. På så vis riskerar man inte att stå med för många kassar i det fall att man vill ändra något i sin logga.

Papper, lyx, tyg eller plast?
Här får man tänka både praktiskt och utseendemässigt. Vad ska kassen användas till och på vilket sätt? Därtill är materialets inverkan på miljön en viktig fråga. Bland papperskassar kan man välja mellan vanligt fsc-märkt papper, återvunnet papper eller tjockare bestruket papper vilka vi kallar för lyxkassar. Eller kanske är det en tygväska som passar er bäst som kan användas många gånger om!

Från och med 1:a maj 2020 har en plastskatt införts på plastkassar vilka är avsedda för att packa eller bära hem varor. Skatten innebär att varje plastkasse ska beskattas med 3 kr per kasse och frukt påsar med 30 öre per påse.
Fundera igenom vad ni vill ge för budskap/intryck med kassen. Vi rekommenderar att budskapet ska vara så enkelt som möjligt för att det ska vara lätt att uppfatta. 

 

Logga och tryckfärger?
Det är även bra att känna till att det när motivet ska tryckas måste kliché tas fram. Detta innebär en engångskostnad, något som alltså inte behöver betalas igen vid ett omtryck, såvida inte motivet har förändrats.

 

Observera att vi presenterar unika totalpriser som inkluderar miljöavgift, frakt och klichékostnad. Inga överraskande extra avgifter.
 

Slutligen, en kasse av bra kvalité med ert företags logga är den perfekta reklampelaren!


Vill ni ha hjälp eller tips på hur er kasse med tryck kan bli verklighet hjälper vi gärna till.
Kontakta oss på 0498-770661 eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Produkter

Handla

Information