•  Fraktfritt vid köp över 2000 kr
  •  Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
  •  Brett sortiment
  •  Konkurrenskraftiga priser

Fråga oss gärna 0498 - 770661

Köp- och leveransvillkor

 

Kasse.nu säljer produkter till företag och privatpersoner i Sverige.

Vi på Kasse.nu förbehåller oss rätten att ändra priser utan varsel, och vi reserverar oss för uppenbart felaktiga priser, tryckfel eller uppgifter i vår webbutik, marknadsföringsmaterial eller annat material.

 

Leveranstid Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar till tätortsadresser men under vissa perioder och på vissa artiklar kan leveranstiden vara längre. För adresser med lantbrevbärare varierar
lev. tiden med några dagar ytterligare beroende på lokala avvikelser.

Måste ni ha en leverans till en viss tidpunkt måste ni ringa alt maila och fråga om detta är möjligt.  ( gäller ej kassar med tryck eller profilreklam där leveranstiden varierar )

 

Frakt Alla våra leveranser skickas med DHL, leveransen sker direkt till leveransadressen alt till närmaste Service Point där den hämtas av kund.

DHL levererar utan avisering vardagar under kontorstid. Är ni inte på plats när leverans sker debiteras ni en extra fraktkostnad 149.- exkl moms.

Vid adressändring efter lagd order debiteras en extra frakt om 149.- exkl moms.

Har ni andra tider än dessa eller inte alltid är på plats ange då detta i meddelanderutan så skickar vi till Service Point för hämtning istället. Till Service Point kan max 1 kolli om 20kg skickas.

Frakt tillkommer med 149.- ex moms på alla order under 1999.- ex moms. Alla order över 2000.- ex moms levereras fraktfritt.

Priser Priserna som visas gäller vid köp hos www.kasse.nu och visas i standardläge som SEK exklusive moms. Priserna kan ändras och uppdateras efter hand. 

 

Betalningsvillkor

Alla betalningar sker via Svea Checkout där man kan välja på faktura eller kortbetalning.

 

Minimiorder för att handla från www.kasse.nu är 500:- + moms


Avtal om köp träffas först när kund bekräftar köpet och har erhålligt en orderbekräftelse via e-post. Orderbekräftelsen genereras automatiskt utan manuell tillsyn med hjälp av webbutikssystemet. Vid felaktighet i t.ex. pris, betalningsmetod, leveransmetod, o.s.v. ska kund kontakta oss snarast för att korrigera fel innan försändelsen sker.

Orderbekräftelse på Kasse.nu får du automatiskt en orderbekräftelse när du lägger en beställning, orderbekräftelsen skickas till den e-postadress som du angivit i kassarutinen. I orderbekräftelsen får du även ett ordernummer som du kan referera till vid frågor eller kontakt med vår kundtjänst angående din beställning.

Copyright och upphovsrätt Allt innehåll på Kasse.nu såsom text, grafisk design, logotyper, bilder, etc. tillhör Immenco AB och våra leverantörer och får inte kopieras. De är dessutom skyddade av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Varumärket Kasse.nu, Immenco och design får inte användas i anslutning till produkter eller tjänster som inte är godkänt av oss, eller som på något sätt kan orsaka förvirring hos kunden, eller nedvärdera och misskreditera Immenco AB.

Bildåtergivning Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger eller storlek. Detta beror på vilken dator/telefon/surfplatta du har och vilka inställningar som är gjorda på den.

För frågor eller hjälp kontakta gärna oss under våra telefontider eller via e-post. Uppgifterna finner du på "Kontakta oss" sida. Vänligen kolla över vanliga frågor och svar innan ni kontaktar oss via vår hjälpavdelning. De flesta frågor har ofta besvarats tidigare och vi sparar mycket extra arbete.

Force Majeure Kasse.nu befrias från förpliktelser att fullgöra nämnda avtal vid händelse såsom; krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från leverantör, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll som skäligen inte kunnat förutses, och som påverkar ingångna avtal samt infästelser från vår sida, vilka gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelser.

Retur och reklamation. Immenco AB kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig, men om du skulle behöva göra en retur/reklamation av vara skall det ske inom 5 dagar från mottagande. Vid returer/reklamation vänligen ta först kontakt med kasse.nu via e-post för att få returen/reklamationen godkänd och ange ordernummer och vad som skall returneras och anledningen till returen/reklamationen. Ange även om du önskar ersättningsvara eller pengarna tillbaka. Produkten skall vara oanvänd och returen skall ske i oskadat skick.
Om det framkommer att Immenco AB är anledningen till reklamationen/returen står vi naturligtvis för returfraktkostnaden av den reklamerade varan samt om inte byte sker, återbetalar vi även frakt och expeditionsavgiften. Om varan är felaktig/defekt, transportskadad eller felexpedierad skall mottagaren eller kund kontakta oss omedelbart. Vid reklamation skall kunden kontakta kasse.nu via e-post, kontakt@kasse.nu. Där anger kunden ordernummer samt vad som är fel eller saknas i leveransen. Kasse.nu kontaktar sedan kunden via telefon eller e-post för vidare instuktioner.
Återköp av obrutna förpackningar medges inom 5 arbetsdagar efter leverans. Kunden själv ombesörjer returfrakten och kostnaderna för denna, www.kasse.nu fraktkostnader samt en administrativ avgift om f.n. 200.- exkl moms. Kunden är ansvarig för att varorna packas och skickas på ett sådant sätt att de inte skadas. När vi mottagit returen krediterar vi varuvärdet minus tidigare nämnda avdrag.
Vid ej uthämtade paket vid DHL Service Point krediteras kund varuvärdet med avdrag för returfrakt 200.- exkl moms.Avbeställning av order är möjlig utan extra kostnader för dig fram till den tidpunkt ordern effektuerats. Med effektuering menar vi att fakturan och frakthandlingar har skapats. Avbeställning efter det att orden effektuerats är inte möjlig. Du som kund är i detta fall skyldig att ta emot försändelsen. Avbeställning av icke lagervara vilken köpts eller beställs för kund går inte att avbeställas efter det vi har lagt beställningen till vår leverantör. En avbeställning är giltig efter det du har fått en avbeställnings -bekräftelse från oss.

 

 

 


 

Produkter

Handla

Information