•  Fraktfritt vid köp över 2000 kr
  •  Snabb leverans 1-3 arbetsdagar
  •  Brett sortiment
  •  Konkurrenskraftiga priser
 

.

 
 

1000kr rabatt på kassar & påsar med eget tryck!

.

Har du funderat på att trycka egna kassar istället för att bara använda standardmodeller? Nu ger vi dig som tidigare kund 1000kr rabatt på beställning av en egen ny kasse eller påse med valbar design! Erbjudandet gäller för nya ordrar tom 2015-06-30.

Klicka här för att komma till vår "eget tryck" -sektion! Ange kod "TIDKND", se detaljer nedan:

 

Egen kasse: En vandrande reklampelare för ditt företag! 

En egen kasse blir som en vandrande reklampelare för ditt företag där en upplaga kassar inte kostar med än en annons i tidningen. Dina kassar syns på stan och exponeras under en mycket längre period genom återanvändning av kunden. 

Förbrukar du 500 kassar eller mer per år så ligger du i det kvantitetsspann som gör det intressant att trycka egna kassar. Beroende av typ och modell är den minsta kvantiteten mellan 2000-5000st. En del av den intiala tryckkostnaden är vad som kallas för kliché och ligger runt 2000kr för ett enfärgstryck, där rabbaterar vi nu med 1000kr för att det inte ska bli så dyrt för dig att ta steget över till kassar med eget tryck! 

Klicka dig in till vår "eget tryck" kategori, välj kassetyp och skicka oss en prisförfrågan via formuläret. Ange kod: TIDKND i din förfrågan för att ta del av erbjudandet.

.

Inspiration!

Nedan finner du exempel på andra kunder som tryckt kassar via oss, kanske hittar du lite inspiration hur din egen kasse skulle kunna se ut. Möjligheterna är oändliga!

.

        

.

Naturligtvis är du också välkommen att lägga en order på våra lagerprodukter, här hittar du vår webshop! Populära produkter: papperskassar, cellofanpåsar, papperspåsar, lyxkassar med snörhandtag, presentinslagning.

 

 

 

 

 

 Önskar du ej dessa nyhetsutskick i fortsättningen avregistrerar du dig här.

Handla

Information